Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Boers Makelaars Apeldoorn

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Gerben is een vriendelijke makelaar die goed bereikbaar is. Voor alle vragen of twijfels kun je bij hem terecht. Hij geeft eerlijk zijn mening en neemt alle tijd voor je. Tevens maakt het niet uit hoeveel huizen je wil bezichtigen, dit is een mooie bijkomstigheid. Echt een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Zeer blij met Boers. Ik ben daar geholpen door Gerben. Hij is altijd vriendelijk, attent en staat altijd voor je klaar. Bij vragen komt hij met deskundig advies. Mijn woning is nu verkocht voor de geschatte prijs en hier ben ik zeer content mee. Ik ervaar de dienst hierdoor zeer goed en zou Boers iedereen aanbevelen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Erg goede makelaar die niet de hoofdprijs vraagt. En snel verkocht met een mooi bod. Bedankt Marnix en Gerben.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Wij raden Gerben van Boers makelaars aan iedereen aan. Hij is zeer toegankelijk en denkt goed mee. Ook betreft de prijs die je moet bieden had hij het direct bij het goede eind. Wijzelf kregen nog problemen vanwege de hypotheekadviseur. Gerben heeft er voor ons gezorgd dat wij alsnog de woning kregen ondanks dat dat niet eens zijn taak was om te regelen. Gerben is een open een eerlijk persoon die zijn uiterste best doet voor de klanten wie hij helpt.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boers Makelaars Apeldoorn is beoordeeld met een 8,8

Bij Boers Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?