Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Boers Makelaars Apeldoorn

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Gelijk na kennismaking een goed gevoel bij. Meer het type vriend ipv verkoper. Schept een band en zorgt voor vertrouwen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7.5

De begeleiding was prima. In deze tijd hebben de makelaars het niet zo moeilijk. Mijn huis was binnen een week verkocht.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

8

Een prettige makelaardij. Fijne makelaar.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Goed eerste gesprek, duidelijk, eerlijk en kennis van zaken. Afhandeling verkoop goed en volledig. We hadden vertrouwen in onze makelaar!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Ik ben tevreden over de bemiddeling. Ons huis werd goed en snel verkocht. We hebben daarbij alles aan de makelaar kunnen overlaten. Wel was door drukte de bereikbaarheid een aantal malen niet goed, maar tot problemen heeft dat niet geleid. De presentatie was goed, de communicatie was voor het overige ook goed.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Goed geregeld alles. Ze kwamen afspraken na. Vriendelijk. Ben blij dat ik hun als aankoop makelaar had. Eerste gesprek had en daarna zoek toch naar een woning. We gingen op pad samen met een medewerker van boers makelaar. 3 woningen bezichtiging gehad en de aankoop makelaar kwam bij 1 woning samen met ons mee voor de andere 2 woning bezichtigen kwam die niet mee geen tijd in de agenda. Met de 4 woning had die ook een vol agenda na een telefoon gesprek kwam de eigenaar van boers makelaar mee Marnix. Ja was gelijk raak . Hij heeft de woning voor ons geregelt. Hij wist goed hoe die het moest oppakken Echt veel evaring Bedankt Marnix

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boers Makelaars Apeldoorn is beoordeeld met een 8,8

Bij Boers Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?