Over ons

Bij Boers Makelaars ben je aan het juiste adres!

Boers Makelaars Garantiemakelaars Jouw makelaar in Apeldoorn, dat is Boers Makelaars. Niet zomaar een makelaar in Apeldoorn. Boers Makelaars is een garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Apeldoorn om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Apeldoorn. Bij Boers Makelaars in Apeldoorn helpen wij je graag.

Een goede makelaar vinden in Apeldoorn, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar in Apeldoorn net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar. Wij durven namelijk garanties te geven zodat je straks zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven.

Als garantiemakelaar in Apeldoorn geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Al met al durven wij je onze servicegarantie te geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina over Garantiemakelaars.

Een makelaar in Apeldoorn zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Boers Makelaars ben je in goede handen. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar in Apeldoorn zoekt, zijn wij je graag van dienst.

Per 01-01-2022 maken wij onderdeel uit van Heilbron Apeldoorn, dé onafhankelijk adviseur op het  gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Dus ook voor deze zaken kan je bij ons  terecht!  

De Heilbron-organisatie valt onder de Alpina Group. De Alpina Group is ontstaan door de fusie van de Heilbron Groep en de Voogd & Voogd Groep. Deze organisatie staat voor financiële en operationele  slagkracht en permanente innovatie.

De Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Het is een adviesbedrijf met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België, en een serviceprovider voor meer dan 3000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor is de Alpina Group één van de  grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

 

 

Ons team Bij Boers Makelaars helpen wij je graag.

Petra van Galen

Office manager

Marnix Boers

Register makelaar / taxateur o.g.

Drs. Tom Vos

Register makelaar / taxateur o.g.

Gerben Esenkbrink

Makelaar