Ga naar inhoud

Asselsestraat 45

7311 ED Apeldoorn

Verkocht

€ 200.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Apeldoorn Asselsestraat 45

Op een fantastische locatie nabij het kernwinkelgebied van Apeldoorn is circa 150 m² opvallende winkel-/ kantoor-/ atelierruimte beschikbaar. De locatie is tevens uitermate geschikt voor een theeroom of vergelijkbare ‘lichte’ horeca (klasse A).

De ruimte is geheel gelegen op de begane grond en voorzien van een eigen entree en brede pui met veel glas. Ten behoeve van opslag is er een ondergelegen kelder aanwezig.

De locatie kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid voor zowel het winkelende publiek in het centrum van Apeldoorn, alswel de bezoekers per fiets, auto of openbaar vervoer.

In de directe omgeving zijn vele speciaalzaken gevestigd, waaronder Van Swoll ijssalon, Gorkink bloemen, Traiteur Délicat, Henry Bloem slijterij, Middelink, etc.

Het object is voorzien van een pantry, verwarming, vloerafwerking, scheidingswanden en een systeemplafond.

Direct voor het object zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden. Tevens zijn er in de omgeving betaalde parkeermogelijkheden in de nabij gelegen Q-Park parkeergarage ‘Museum’.

Het object is conform informatie van de Gemeente Apeldoorn is de ruimte op de begane grond te gebruiken ten behoeve van: detailhandel, horeca (uitsluitend in horecacategorie 1), publieksgerichte dienstverlening en/of maatschappelijke doeleinden.

Het object is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de levering van gas, water en elektra, er is sprake van een verrekening van het verbruik van de bovenwoning.

De bovenwoning (woonoppervlak circa 150 m²) is tevens te koop, de koopprijs voor deze ideale winkel-/atelier-/praktijkruimte met ruime bovenwoning is € 475.000,- k.k.

  • 300 m2
  • 8.516 m2

Kenmerken Asselsestraat 45

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 200.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte300 m2
Perceeloppervlakte8.516 m2
Oppervlakte kantoorruimte150 m2
Oppervlakte winkelruimte150 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1920
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf150 m2
Winkelruimte in units vanaf150 m2
LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Asselsestraat 45

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod